ENF101 ve ENF102 Dersleri Sınav Denemesi

ENF101 kodlu Bilgi Teknolojileri Kullanımı ve

ENF102 kodlu Bilgi ve İletişim Teknolojileri

derslerini alan öğrencilerimizin ASOS sınav platformunu tanıması ve kullanabilmesi amacıyla aşağıda belirtilen tarih saatte sınav denemesi yapılacaktır.

Önemle duyurulur.

ENF101 kodlu Bilgi Teknolojileri Kullanımı09 Nisan 2021 Cuma12:00
ENF102 kodlu Bilgi ve İletişim Teknolojileri09 Nisan 2021 Cuma12:30

Not: Sınav tam belirtilen saatte başlayacak ve 15 Dakika sürecektir. Geç kalınmaması rica olunur.

ASOS Sınav Sistemi kullanım kılavuzlarını aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz:

Tüm öğrencilerimize iyi çalışmalar dileriz.