Muafiyet e-Sınavı Hakkında Önemli Duyuru

Üniversiteye kayıt sırasında Enformatik Bölümü zorunlu dersleri için Muafiyet Sınavı başvurusunda bulunup, 18-22 Eylül 2017 tarihleri arasında sınav giriş belgelerini Muafiyet e-Sınav Başvuru Sisteminden almayan öğrenciler, 27 Eylül 2017 saat 17:00’a kadar sınav giriş belgelerini Muafiyet e-Sınav Başvuru Sistemi üzerinden alabilirler.

Üniversiteye kayıt esnasında başvuru yapmayan öğrenciler için muafiyet e-Sınavı başvuruları 22 Eylül 2017 tarihi itibariyle sona ermiştir.

Akdeniz Üniversitesi Kampüs - 07059 ANTALYA
Dahili : 6036