Üniversite Öğrencilerinin Bölümümüz Laboratuvar Olanaklarından Yararlanması

Bölümümüz bilgisayar laboratuvarları; sınav dönemlerinde ödevlerini hazırlamaları ve uzaktan sınavlara girebilmeleri amacıyla, üniversitemiz ve diğer üniversite öğrencilerinin kullanımına açılmıştır.

Laboratuvarlarımız, sınav dönemi boyunca hafta içi her gün 09:00-12:00 ve 13:00-17:00 saatleri arasında, sosyal mesafe, maske ve kişisel temizlik kuralları hususundaki gerekli tedbirlere uyulması koşuluyla başvuran tüm üniversite öğrencilerine hizmet verecektir.

Önemle duyurulur.

Enformatik Bölüm Başkanlığı

Covid-19 salgını dolayısıyla sınav döneminde üniversite öğrencilerinin bölümümüz bilgisayar laboratuvarlarından yararlanmasına ilişkin kurallar için tıklayınız.